Επίσημο: Μπαλέρντι πενταετίας στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (pic)

Ο νεαρός Αργεντινός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο που τον δεσμεύει μέχρι το 2024 στη γερμανική ομάδα.

Επίσημο: Μπαλέρντι πενταετίας στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (pic)

Παρότι το αρχικό πλάνο προέβλεπε την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι, οι ιθύνοντες της Μπορούσια Ντόρτμουντ επέλεξαν να επισπεύσουν τη διαδικασία, εντάσσοντας τον Λεονάρντο Μπαλέρντι από τώρα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος τη Δευτέρα (14/1), ο νεαρός Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βεστφαλούς και συγκεκριμένα δεσμεύεται μέχρι το 2024 στη Μπορούσια.

Ο Μπαλέρντι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μπόκα Τζόυνιορς, ενώ σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα η μεταγραφή του στη Ντόρτμουντ κόστισε περί τα 16 εκατομμύρια ευρώ. Με δήλωσή του στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αθλητικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» Μίχαελ Τσορκ τόνισε για τη μεταγραφή:

«Η μεταγραφή του Λεονάρντο Μπαλέρντι αρχικά είχε προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι και τελικά προτιμήθηκε να γίνει τώρα. Ο Λεονάρντο είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, δυνατός στις μονομαχίες και πολύ καλός με το κεφάλι. Χαιρόμαστε πολύ που αποφάσισε να έρθει σε μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει με το ταλέντο του στο μέλλον».

Δείτε την ανάρτηση της Μπορούσια για την απόκτηση του Μπαλέρντι: