Χούρζελερ:«Χαρούμενοι που έχουμε τον Κωστούλα»!

Παραμονή του αγώνα με την Φούλαμ ο μάνατζερ της Μπράιτον Φάμπιαν Χουρζέλερ εκθείασε τον Μπάμπη Κωστούλα.

 Χούρζελερ:«Χαρούμενοι που έχουμε τον Κωστούλα»!

Ακόμα συζητιέται το εκπληκτικό γκολ του Μπάμπη Κωστούλα στο ματς της Μπράιτον με την Μπόρνμουθ με τον μάνατζερ των «γλάρων», Φάμπιαν Χούρζελερ - μιλώντας ενόψει της της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Φούλαμ (24/1, 17:00) - να εκθειάζει τον 19χρονο διεθνη στράικερ.

«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως έχει μεγάλες προοπτικές ως ποδοσφαιριστής και όλοι ξέρουμε πως μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι για εμάς. Υπάρχουν όμως και πολλά πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά για εμάς ως σύλλογο.

Είναι σαν να μένουμε πιστοί στην κουλτούρα μας, στις αξίες μας, και είναι ακόμα ένας νεαρός παίκτης. Βρίσκεται ακόμα σε μια φάση όπου χρειάζεται να αναπτυχθεί και γι’ αυτό προσπαθούμε πραγματικά να τον βοηθήσουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Μπράιτον, ερωτηθείς για τη συνεχή αγωνιστική άνοδο του Κωστούλα (που χάρισε στην ομάδα του την ισοπαλία στο προηγούμενο ματς), και πρόσθεσε:

«Συνολικά είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στις τάξεις μας έναν τόσο καλό παίκτη για να πλαισιώνει ως μπακ-απ τον Ντάνι Γουέλμπεκ. Έχουμε δύο σπουδαίους σκόρερ και δύο καλούς επιθετικούς στην ομάδα μας και αυτό σίγουρα είναι κάτι που μας βοηθάει”.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός στράικερ μετράει ήδη 2 γκολ (κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ) σε 12 συμμετοχές στην Premier League (181 λεπτά), ενώ εκτός από ματς πρωταθλήματος έχει δώσει το «παρών» με τη φανέλα της Μπράιτον σε 1 αγώνα για το FA Cup και 3 για το League Cup.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110