Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Νότγχαμ Φόρεστ - Ζαρντίμ, Ανιγκό, Πογιέτ και... Κάναντι ανάμεσά τους

Ποιος είναι το φαβορί και οι πιθανότητες για τους δύο... Έλληνες.

Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Νότγχαμ Φόρεστ - Ζαρντίμ, Ανιγκό, Πογιέτ και... Κάναντι ανάμεσά τους

Ο Αϊτόρ Καράνκα ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του με την Νότιγχαμ με την διοίκηση να δέχεται την επιλογή του Ισπανού προπονητή και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Τις τελευταίες ώρες αρκετά ονόματα κάνουν την εμφάνισή του στα δημοσιεύματα στη Βρετανία με τους περισσότερους να θεωρούν φαβορί τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς. Ο 50χρονος Σέρβος εργαζόταν στη Φούλαμ ενώ έχει -μεταξύ άλλων- κοουτσάρει στο παρελθόν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Γουότφορντ.

H ιστοσελίδα Nottinghampost έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Ζοσέ Ανιγκό προορίζεται για τεχνικός διευθυντής στη Νότιγχαμ (με πηγή την γαλλική Equipe). Οι Άγγλοι θεωρούν πιθανό ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού και του Πανιώνιου να είναι ο νέος προπονητής της Φόρεστ. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονιζόταν ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε τον αγώνα Τσέλσι-Νότιγχαμ για το Κύπελλο (2-0)

Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν επίσης το όνομα ενός πρώην προπονητή ελληνικής ομάδας. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογιέτ, τον 51χρονο Ουρουγουανό, ο οποίος πέρασε από τον πάγκο της ΑΕΚ ενώ είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε και απομακρύνθηκε από τη Μπορντό.

Χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία, αναφορές γίνονται επίσης στον Λεονάρντο Ζαρντίμ που φυσικά έχει περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τον Νταμίρ Κάναντι που εργάζεται στον Ατρόμητο.