Κρούση από Μπενφίκα σε Μουρίνιο

Η Μπενφίκα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρουί Βιτόρια στον πάγκο της ομάδας.

Κρούση από Μπενφίκα σε Μουρίνιο

Σύμφωνα με την Πορτογαλική «Abola», ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, αναμένεται να συναντηθεί με τον Πορτογάλο τεχνικό Ζοσέ Μουρίνιο για να τον πείσει να αναλάβει τους «αετούς».

Η περίπτωση του ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες στις τάξεις της Μπενφίκα, με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει ανελλιπώς ότι τα λεφτά δεν αποτελούν πρόβλημα. Μοναδικό εμπόδιο για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο ντιλ, φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που δείχνει επίσης έντονο ενδιαφέρον για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Τελευταία φορά που βρέθηκε σε ομάδα της πατρίδας του ο Μουρίνιο ήταν το 2004, όταν κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο.

Ο ίδιος ο Μουρίνιο από την πλευρά του, μιλώντας επί του θέματος είπε πως: «Ποτέ δεν έχω επιβεβαιώσει ή αρνηθεί κάποια πρόταση σε όλη μου την καριέρα. Ποτέ δεν έχω μπει στο παιχνίδι να διασπείρω νέα. Δεν θέλω στα αλήθεια να επιστρέψω στην Πορτογαλία, αλλά ο καλύτερος τρόπος να σεβαστών ένα τεράστιο σύλλογο και έναν σπουδαίο πρόεδρο είναι να πω ότι δεν έχω πρόταση.

Αν είχα, η Μπενφίκα θα ήταν η πρώτη που θα γνώριζε την απόφασή μου. Αλλά για να βοηθήσω στη συζήτηση επί του θέματος, σήμερα δεν έχω καμία πρόθεση να δουλέψω στην Πορτογαλία.

Το καλύτερο για την Μπενφίκα είναι να υποστηρίξει τον Μπρούνο Λάγκε και να σκεφτεί το μέλλον της με ησυχία. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά, όπως είμαι. Δεν είμαι επιλογή για την Μπενφίκα αυτή τη στιγμή».