Αλ Καλίτζ: Ήττα παρά την ασίστ Φορτούνη και το γκολ του Μασούρα για την ομάδα του Δώνη!

Τι κι αν ο Κώστας Φορτούνης είχε ασίστ και ο Γιώργος Μασούρας γκολ η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη ηττήθηκε από την Αλ Χιλάλ (3-2) 

Αλ Καλίτζ: Ήττα παρά την ασίστ Φορτούνη και το γκολ του Μασούρα για την ομάδα του Δώνη!

Δεν έφτασε η ελληνική συνεισφορά στην Αλ Καλίτζ για ν' αποφύγει την ήττα από την Αλ Χιλάλ (3-2).

Η ομάδα Γιώργου Δώνη υπέστη την τρίτη διαδοχική της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας και για την 11η στροφή του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία.

Κι όλα αυτά παρότι είχε ...κεφάτους τόσο τον Κώστα Φορτούνη όσο και τον Γιώργο Μασούρα, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να γλιτώσουν την ομάδα τους

Με το σκορ στο 3-0 για την Αλ Χιλάλ, ο Φορτούνης «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Κινγκ. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μέτρηση την 10η ασίστ βγάζοντας μία υπέροχη σέντρα από τα αριστερά για το κεφάλι του συμπαίκτη του που έκανε στο 79' το 3-1.

Την σκυτάλη πήρε ο Μασούρας. Έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, κοντρόλαρε άψογα από το βολέ του... τερματοφύλακά του και βγήκε τετ α τετ νικώντας με ψύχραιμο τελείωμα τον γκολκίπερ της Αλ Χιλάλ.

Ο Έλληνας εξτρέμ μείωσε σε 3-2 σκοράροντας το πέμπτο του γκολ τη φετινή σεζόν, ωστόσο η Αλ Καλίτζ δεν απέφυγε την ήττα και παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110