Ξεκινάει την προπονητική ο Τσάβι!

Ο άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κι ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του από τον προσεχή Ιούλιο.

Ξεκινάει την προπονητική ο Τσάβι!

Η τρέχουσα σεζόν αποτελεί την τελευταία... σελίδα στη σπουδαία καριέρα του Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος επί του παρόντος αγωνίζεται στην Αλ Σαντ του Κατάρ.

Ο παλιός άσος και «κάπτεν» της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε πως στο τέλος της περιόδου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το άθλημα που αγαπάει από άλλο πόστο!

Συγκεκριμένα ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στην Ισπανία στις 23 του προσεχούς Απριλίου, προκειμένου να παρακολουθήσει τα τελευταία σεμινάρια προπονητικής που απαιτούνται ώστε μέχρι τον Ιούλιο να πάρει το δίπλωμά του.

Μάλιστα, ο 38χρονος Καταλανός έχει ήδη ασχοληθεί με τα τμήματα υποδομής της Αλ Σαντ, όπως προέβλεπε και η συμφωνία του με την ομάδα του Κατάρ, κάτι που θα τον βοηθήσει να επισπεύσει τη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος προπονητικής.

Στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όπου συμπλήρωσε περισσότερες από 500 συμμετοχές πετυχαίνοντας 58 γκολ, ο Τσάβι έχει κατακτήσει 4 Champions League, 8 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ισπανίας, ενώ σε διεθνές επίπεδο πανηγύρισε 1 Μουντιάλ και 2 Ευρωπαϊκά με τη φανέλα των «φούριας ρόχας».