EFL Cup: Προβάδισμα της Τότεναμ, 1-0 την Τσέλσι (vid)

Τα «σπηρούνια» επικράτησαν των «μπλε» με το μίνιμουμ σκορ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

EFL Cup: Προβάδισμα της Τότεναμ, 1-0 την Τσέλσι (vid)

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του League Cup έκανε η Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης (8/1) απέναντι στην Τσέλσι, κερδίζοντας τους «μπλε» στο λονδρέζικο ντέρμπι με σκορ 1-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής και «χρυσός» σκόρερ για τα «σπηρούνια» ήταν -ποιος άλλος- ο Χάρι Κέιν, ο οποίος στο 25' κέρδισε πέναλτι από τον Κέπα (δόθηκε με τη βοήθεια του VAR) και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε από την άσπρη βούλα.

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Τότεναμ να κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1963!

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκατσανίγκα, Ρόουζ, Άλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Γουίνκς (90’ Σκιπ), Σισοκό, Έρικσεν (91’ Γιορέντε), Άλι, Σον (79’ Λαμέλα), Κέιν.

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (75’ Κόβατσιτς), Γουίλιαν (63’ Πέδρο), Χάντσον-Οντόι (79’ Ζιρού), Αζάρ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ του αγώνα: