Ο Ποκετίνο θέλει να γίνει ο... Βενγκέρ της Τότεναμ

Την ελπίδα του να παραμείνει για μια 20ετία στον πάγκο της Τότεναμ εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ο Ποκετίνο θέλει να γίνει ο... Βενγκέρ της Τότεναμ

Σε δηλώσεις του στα βρετανικά Μέσα ο Ποκετίνο είπε ότι στόχος του είναι να τελειώσει την καριέρα του στους «πετεινούς», τους οποίους έχει μεταμορφώσει σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο φιγουράρουν στην τρίτη θέση όντας έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

««Ελπίζω να είμαι εδώ 20 χρόνια και μετά να αποφασίσω να φύγω ή να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι τόσο επικεντρωμένος εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει αυτό που θέλει και να περάσει στην ιστορία. Θα ήταν φανταστικό, είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι εδώ», είπε αρχικά ο Ποκετίνο, ενώ στη συνέχεια, με μια δεύτερη σκέψη είπε πως θα πρέπει πρώτα να ρωτήσει τον Βενγκέρ αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό:

«ρέπει να ρωτήσω τον Βενγκέρ μια μέρα, αν έχω τη δυνατότητα, αν εκείνος είναι τόσο χαρούμενος με τον τρόπο που τελείωσε. Αυτό που είδα από την άποψή μου, ήταν τόσο άδικο για το πώς τον αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι».