Τα 4.500.000 € για τον Ντα Κόστα

Η Αλ Ιτιχάντ ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε φύγει άρον άρον το 2017 από την Ελλάδα.

Τα 4.500.000 € για τον Ντα Κόστα

Η Αλ Ιτιχάντ έχει χτυπήσει την πόρτα του Πρίγιοβιτς, αλλά προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με τη μεταγραφή να φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός είχε ακούσει πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό. Είχε βρεθεί στο… στόχαστρο με τους "ερυθρόλευκους" να τον παραχωρούν στη Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Ντα Κόστα το καλοκαίρι του 2015 από τη Σίβασπορ με ένα ποσό που έφτασε στα 2 εκατ. ευρώ. Στη Μπασακσεχίρ πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2017 έναντι μόλις 100 χιλιάδων ευρώ. Ένας αμυντικός που στον Πειραιά ήταν σε μόνιμη βάση στο επίκεντρο του κόσμου.

Ήταν το "μαύρο πρόβατο" στην ομάδα του Πειραιά και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στον Ολυμπιακό. Η Μπασακσεχίρ πούλησε τον Ντα Κόστα στη Αλ Ιτιχάντ έναντι 4,5 εκατ. ευρώ! Ένα μεγάλο ποσό για τον ποδοσφαιριστή που δεν είχε συμπάθειες στην Ελλάδα. Και μη νομίζετε πως η Αλ Ιτιχάντ είναι καμία τυχαία ομάδα στη Σαουδική Αραβία. Είναι δεύτερη σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων έχοντας στο ενεργητικό της οκτώ έναντι 15 της Αλ Χιλάλ. Η αλήθεια είναι πως η τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος ήρθε το 2008-2009.