Καλύτερη ομάδα η Ατλέτικο, κορυφαίος ο Ρονάλντο στα Globe Soccer Awards

Ο άσος της Γιουβέντους και οι «ροχιμπλάνκος» βραβεύθηκαν στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στο Ντουμπάι. Καλύτερος προπονητής ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Καλύτερη ομάδα η Ατλέτικο, κορυφαίος ο Ρονάλντο στα Globe Soccer Awards

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάκτησε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς που έφυγε, στην εκδήλωση των «Globe Soccer Awards» που πραγματοποιήθηκαν για 10η συνεχόμενη χρονιά στο Ντουμπάι.

Ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους πήρε επίσης και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς και συγκεκριμένα αυτό που πέτυχε με ανάποδο «ψαλίδι» στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην ομάδα του Τορίνο.

«Το 2018 ήταν μια εκπληκτική χρονιά. Ελπίζω να κερδίσω πολλά ακόμα τρόπαια με την καινούργια μου ομάδα, τη Γιουβέντους», είπε στο πλαίσιο της βράβευσής του ο Ρονάλντο.

Το βραβείο για την κορυφαία ομάδα της χρονιάς, πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης «κερδίζοντας» τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ, ενώ ο Ντιντιέ Ντεσάν έλαβε τη διάκριση για τον καλύτερο προπονητή για το Μουντιάλ που κατάκτησε η Γαλλία στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το βραβείο του καλύτερου ατζέντη απονεμήθηκε στον Πορτογάλο Χόρχε Μέντες, ενώ το βραβείο του καλύτερου αθλητικού διευθυντή της χρονιάς κέρδισε ο Ιταλός Φάμπιο Παράτιτσι της Γιουβέντους.