Προσύμφωνο με την Γιουβέντους ο Ράμσεϊ - «Παίζει» ανταλλαγή το καλοκαίρι με Κεντίρα

Ο Ουαλός σταρ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ανά τον κόσμο έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Γιουβέντους και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κάτοικος Τορίνου στις επόμενες εβδομάδες.

Προσύμφωνο με την Γιουβέντους ο Ράμσεϊ - «Παίζει» ανταλλαγή το καλοκαίρι με Κεντίρα

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι στα πρώτα ονόματα της λίστας του Αλέγκρι στην Γιουβέντους όπως επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και αγγλικές ομάδες θέλουν να καταφέρουν να πείσουν τον Ουαλό να υπογράψει.

Τι ισχύει όμως όπως αναφέρουν ξένα Μέσα για τον Ουαλό μέσο. Ο Ράμσεϊ ανήκει στην Άρσεναλ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Οι «κανονιέριδες» γνωστοποίησαν στον Ράμσεϊ πως το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Έτσι, ο Ουαλός είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για να ενσωματωθεί το καλοκαίρι. Η Γιουβέντους όπως αναφέρει η «Sport Mediaset» έχει προσεγγίσει περισσότερο τον Ράμσεϊ και μάλιστα έχει καταφέρει να του αποσπάσει προσύμφωνο συνεργασίας.

Εάν μάλιστα κυλήσουν όλα ομαλά για την "Γηραιά Κυρία" τότε θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό της τον Ράμσεϊ από τώρα.

Όσον αφορά την Άρσεναλ, υπάρχει τρόπος ώστε να ολοκληρωθεί το deal για τον Ουαλό, και σε αυτό θα συνεισφέρει ο Κεντίρα. Ο Σάμι Κεντίρα που ανήκει στην Γιουβέντους είναι διακαής πόθος του Ουνάι Έμερι και η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πείσει την Άρσεναλ να τον παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν σε αντάλλαγμα να πάρει από τώρα τον Ράμσεϊ.