Σεφτσένκο: «Δεν μιλήσαμε ποτέ με Ρεμπρόφ για Παναθηναϊκό»
Ο πρόεδρος της ουκρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αντρέι Σεφτσένκο ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο πρόεδρος της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αντρέι Σεφτσένσκο παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του,
Μεταξύ άλλων, ο Ουκρανός αναφέρθηκε στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Σεργκέι Ρεμπρόφ.
Ολυμπιακός: Μπολιασμένος με το ερυθρόλευκο DNA ο Ουόρντ!
Αναλυτικά:
Υπήρχαν πολλές πληροφορίες ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν για τον Ρεμπρόφ. Αν ο Ρεμπρόφ ζητούσε να φύγει, θα τον αφήνατε να φύγει;
«Πιστεύουμε στον προπονητή μας. Έχει μεγάλο κίνητρο να εργαστεί στην εθνική ομάδα. Έχει ήδη απαντήσει εν μέρει ο ίδιος σε αυτό το ερώτημα. Δεν έχουμε κάνει καμία σκέψη ή συζήτηση γι' αυτό, επειδή είμαστε όλοι επικεντρωμένοι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».