Σουηδία: Προς απόλυση ο Τόμασον
Ο Γιον Νταλ Τόμασον θα γίνει ο πρώτος προπονητής που απολύει η ομοσπονδία της Σουηδίας.

Η ήττα της Σουηδίας από το Κόσοβο την φέρνει εκτός Μουντιάλ και η ομοσπονδία της χώρας αναμένεται να προχωρήσει για πρώτη φορά σε απόλυση προπονητή.
«Ξεχάσαμε πώς να σκοράρουμε γκολ και δεν ξέρω γιατί», δήλωσε ο Δανός ομοσπονδιακός προπονητής. Είπε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παραιτηθεί, αλλά τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας θα συνεδριάσει σήμερα (14/10) και το κύριο θέμα συζήτησης θα είναι το μέλλον του Τόμασον.
Ολυμπιακός: Εξαντλημένος αλλά δεν μασάει!
«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, μέχρι να μην το κάνουμε», δήλωσε ο επικεφαλής του ποδοσφαίρου της Σουηδίας, Κιμ Κάλστρομ, στο SVT Sport μετά τη χθεσινή (13/10) ήττα.
Οι Σουηδοί οπαδοί έχουν ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά τους, με πανό να εμφανίζονται στις κερκίδες προτρέποντας τον Τόμασον να επιστρέψει στη Δανία.