Ο Νάτσο Ρούσο πήγε στην κηδεία του πατέρα του, σκόραρε λίγες ώρες αργότερα και βούρκωσε (vid)
Τρομερές εικόνες στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική θρηνεί για το θάνατο του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο. Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο.
Ο γιος του, Νάτσο Ρούσο, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Τίγκρε, ως δανεικός από τη Ροσάριο Σεντράλ. Ο 24χρονος πήγε στη κηδεία του πατέρα του και λίγες ώρες μετά, αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Νιούελς Ολντ Μπόις.
Ο Ρούσο δάκρυσε κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή, ενώ στο 22', σκόραρε. Βούρκωσε και πάλι, με τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν και να πανηγυρίζουν μαζί του.
Ο ίδιος αναφέρει ότι ο λόγος που αγωνίστηκε είναι ο πατέρας του: “Αν δεν παίξω, θα γυρίσει και μου ρίξει κλωτσιά”, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Football bloody hell.