Premier League: Λονδρέζικο στοπ!
Η Τσέλσι σόκαρε στο 96’ τη Λίβερπουλ κερδίζοντας 2-1 στο Λονδίνο και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας

Η Λίβερπουλ πήγε να πάρει τον βαθμό, όμως με γκολ στο 96’ ο Εστεβάο χάρισε στην Τσέλσι τη μεγάλη νίκη (2-1) και έριξε τους «κόκκινους» από την κορυφή.
Το γκολ για τους «μπλε» σημειώθηκε στο 14ο λεπτό του αγώνα από τον Καϊσέδο, ο οποίος, όντας αμαρκάριστος, έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα.
Ολυμπιακός: Ίσως είναι κακό που μπαίνει τόσο δυνατά...
Στο δεύτερο μέρος, οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στο χορτάρι ψάχνοντας εναγωνίως το γκολ και παραλίγο να τα καταφέρουν στο 46′, όταν με ένα περίτεχνο τακουνάκι ο Βιρτς μοίρασε στον Σαλάχ, που όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από ευνοϊκή θέση.
Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή για τους παίκτες του Άρνε Σλοτ. Στο 63′ ο Χάκπο βρήκε δίχτυα, εκτελώντας μέσα στην καρδιά της περιοχής, μετά από ασίστ του Ίσακ.
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90+6′, με τον Εστεβάο να σκοράρει να κάνει κοντινή προβολή, έπειτα από ασίστ του Κουκουρέγια.
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 03/10
Μπόρνμουθ-Φούλαμ 3-1
(78', 90'+6' Σεμένιο, 84' Κλάιφερτ - 70' Σεσενιόν)
Σάββατο 04/10
Λιντς-Τότεναμ 1-2
(34' Οκαφόρ - 23' Τελ, 57' Κουντούς)
Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ 2-0
(38' Ράις, 67' Σάκα)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σάντερλαντ 2-0
(8' Μάουντ, 31' Σέσκο)
Τσέλσι-Λίβερπουλ 2-1
(14’ Καϊσέδο, 90+6’ Ετεβάο – 63’ Χάπκο)
Κυριακή 05/10
Άστον Βίλα-Μπέρνλι (16:00)
Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (16:00)
Νιουκάστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (16:00)
Γουλβς-Μπράιτον (16:00)
Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ