Ντάνιελ Στάριτζ: Ένας «άσος» στο μανίκι του Κλοπ

Σαν σήμερα, ο Ντάνιελ Στάριτζ μετακόμισε στο Λίβερπουλ και μετά από 6 χρόνια παραμένει ένα σημαντικό στέλεχος στο ρόστερ των «ρεντς».

Ντάνιελ Στάριτζ: Ένας «άσος» στο μανίκι του Κλοπ

Η Λίβερπουλ σαν σήμερα πριν 6 χρόνια ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Στάριτζ. Στις 2 Ιανουαρίου του 2013 οι «ρεντς» έδωσαν 12 εκατ. λίρες στην Τσέλσι ώστε να κάνει δικό της τον Άγγλο επιθετικό.

Ο 29χρονος Στάριτζ έχει 149 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ με συγκομιδή 68 γκολ και 25 ασίστ.

Στην Τσέλσι ήταν 3 χρόνια συνολικά καθώς στο ενδιάμεσο είχε δοθεί δανεικός στην Μπόλτον. Πέρσι τον Ιανουάριο, η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Γουέστ Μπρόμιτς να δώσει τον Στάριτζ δανεικό για 6 μήνες.

Ο Άγγλος επέστρεψε στο Άνφιλντ και παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να πάρει την θέση του βασικού από τον Φιρμίνιο αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Τα στατιστικά του άλλωστε αυτό δείχνουν σύμφωνα με τα οποία σκοράρει 1 γκολ ανά 2 αγώνες μέσο όρο!

Είναι οι λεγόμενοι «ευχάριστοι πονοκέφαλοι» για τον προπονητή, και ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πως όταν τον χρειαστεί θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του. Όπως έκανε και στην φετινή σεζόν στην αναμέτρηση με την Τσέλσι που με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».