Ο Νασρί εξέτισε την ποινή του και υπέγραψε στην Γουέστ Χαμ

Ο 31χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Σαμίρ Νασρί, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ. Εξέτισε την ποινή 18 μηνών για χρήση ενδοφλέβιας θεραπείας 

Ο Νασρί εξέτισε την ποινή του και υπέγραψε στην Γουέστ Χαμ

Την ημέρα που ολοκληρώθηκε η ποινή τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας, η Γουέστ Χαμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σαμίρ Νασρί έως το τέλος της περιόδου.

Ο 31χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, πρώην άσος των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, ήταν χωρίς ομάδα από τις 31 Ιανουαρίου όταν αποχώρησε από την τουρκική, Αντάλιασπορ.

Ο Νασρί, ο οποίος υπέγραψε στα «σφυριά» για έξι μήνες, εξέτισε ποινή 18 μηνών για χρήση ενδοφλέβιας θεραπείας και είναι διαθέσιμος για να παίξει ξανά από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Πανηγύρισε δύο τίτλους στην Premier League κι ένα League Cup στην εξαετή θητεία του στην Μάντσεστερ Σίτι. «Επιστρέφοντας στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, σε μία ομάδα γεμάτη με αισιοδοξία με έναν προπονητή που γνωρίζω καλά... είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί και είμαι ενθουσιασμένος γι΄ αυτό», είπε ο έμπειρος παίκτης.

Ο Νασρί έχει πραγματοποιήσει 215 συμμετοχές στην Premier League, αγωνιζόμενος στην Άρσεναλ από το 2008 έως το 2011 πριν μετακομίσει στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 25 εκ. λιρών.

Εκεί έπαιξε κάτω από τις οδηγίες του νυν τεχνικού της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στο αρχικό σχήμα επί των ημερών του Πεπ Γκουαρντιόλα και δόθηκε δανεικός στην Σεβίλη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας του Λονδίνου, ο Πελεγκρίνι σχολίασε: «Δουλεύει πολύ σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες για να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση μετά από μία μακρά περίοδο απουσίας και τώρα είναι αποφασισμένος για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.»

Αρχικά ο παίκτης είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό, για μία ενδοφλέβια θεραπεία που ακολούθησε και ήταν αντίθετη με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας κατά του ντόπινγκ.

Τον Αύγουστο του 2018, η UEFA επέκτεινε την τιμωρία από 6 σε 18 μήνες, με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιουλίου 2017.

Η Γουέστ Χαμ έχει το δικαίωμα της μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του Νασρί για έναν επιπλέον χρόνο.