Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει ξανά μποϊκοτάζ στη «Χρυσή Μπάλα»!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca» κανείς από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να παραστεί στην τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας»

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα σε 14 ημέρες, στο Theatre du Chatelet του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί η λαμπρή τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.
Η περυσινή ήταν η τελετή της... ανατροπής, αφού μόλις μερικές ώρες πριν από την έναρξη της όλης διαδικασίας διέρρευσε πως ο Ρόδρι και όχι ο Βινίσιους θα ήταν ο νικητής του βραβείου για το 2024, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα το βράδυ εκείνης της ημέρας.
Ο Ολυμπιακός τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία
Ως εκ τούτου, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποφασίσει να μην δώσει το «παρών» την τελευταία στιγμή και η Βασίλισσα δεν ταξίδεψε στο Παρίσι προκαλώντας αντιδράσεις και κριτική για τη στάση της.
Πάντως, όπως αναφέρει η «Marca», η Ρεάλ ετοιμάζεται για νέο... μποϊκοτάζ και τη φετινή χρονιά! Οι άνθρωποι της Ρεάλ συναντήθηκαν με τους διοργανωτές της Χρυσής Μπάλας χωρίς όμως να προκύψει «λευκός καπνός», με τον ισπανικό σύλλογο να μην έχει ακόμη καταλάβει τον λόγο που ανατράπηκε το αποτέλεσμα πριν από έναν περίπου χρόνο.
Έτσι κανείς πρόκειται να εκπροσωπήσει τη Ρεάλ στην φετινή απονομή που θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, μιας και η «φωτιά» που άναψε τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους δεν έχει σβήσει ακόμη.