Πετάει λευκή πετσέτα ο Γκουαρδιόλα; «Αυτή η Λίβερπουλ είναι ασυναγώνιστη»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε σύγκριση την αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Σίτι με εκείνες της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Πετάει λευκή πετσέτα ο Γκουαρδιόλα; «Αυτή η Λίβερπουλ είναι ασυναγώνιστη»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του και δήλωσε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα του υστερεί αγωνιστικά συγκριτικά με τη Λίβερπουλ αλλά και την Τότεναμ.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Σίτι στο πρωτάθλημα: «Τα έχουμε πάει καλά. Έχουμε 44 πόντους στον πρώτο γύρο. Αν πάρουμε τον ίδιο αριθμό και στον δεύτερο γύρο θα έχουμε 88. Θα είμαστε πρωταθλητές, τουλάχιστον πρέπει να είμαστε πρωταθλητές».

Για τον ανταγωνισμό: «Πολλές από τις ομάδες της Premier League έχουν πάρει το πρωτάθλημα με λιγότερους πόντους. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς, αλλά πρέπει να αποφύγουμε παιχνίδια, όπως με Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας. Και πρέπει να το κάνουμε, διότι υπάρχουν δυο καλύτερες ομάδες από εμάς τον τελευταίο μήνα».

Για τη φετινή Λίβερπουλ και την εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι: «Πραγματικά τι άλλο μπορώ να πω, όταν η Λίβερπουλ κρατάει 9 φορές ανέπαφη την εστία της και σκοράρει τόσα πολλά γκολ; Δεν μπορούμε να τη συναγωνιστούμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και το παιχνίδι μας με τη Σαουθάμπτον. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και θα δούμε μετά τι συμβεί. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να επιστρέψουμε στη φυσιολογική μας θέση».