ΜLS: Άνοιξαν λογαριασμό οι Σον και Μίλερ
Οι Σον Χιουνγκ-Μιν και Τόμας Μίλερ, αντίστοιχα, πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο MLS.

Οι παλιές δόξες της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου, Σον Χιουνγκ-Μιν και Τόμας Μίλερ, αντίστοιχα, πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο MLS, με τις νέες τους ομάδες, Λος Άντζελες FC και Βανκούβερ Γουάιτκαπς.
Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός σκόραρε στο ισόπαλο 1-1 της LAFC απέναντι στο Ντάλας, στην τρίτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής.
Εθνική: Να συνεχίσει να το διασκεδάζει!
Ο Σον άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ. Παρά την προσωπική του απόδοση, οι Καλιφορνέζοι δεν κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο», καθώς το Ντάλας ισοφάρισε και κράτησε τον βαθμό.
Ο Γερμανός, από την πλευρά του, χάρισε τη νίκη στο Βανκούβερ με 3-2 επί του Σεντ Λούις με εύστοχο πέναλτι στις καθυστερήσεις. «Το να σκοράρω το νικητήριο γκολ μπροστά στο κοινό μας ήταν μια απίστευτη, απίστευτη αίσθηση», δήλωσε μετά τη λήξη ο έμπειρος επιθετικός.