Στην Τσέλσι ο Πούλισιτς

Όπως αναφέρει η γερμανική «Bild» ο Πούλισιτς θα μετακομίσει στο Λονδίνο το προσεχές καλοκαίρι.

Στην Τσέλσι ο Πούλισιτς

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Λονδίνου εμφανίζεται ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Τσέλσι μετά από επανειλημμένες προσπάθειες κατάφερε να πείσει τον διεθνή Αμερικανό σταρ, Κρίστιαν Πούλισιτς να μεταβεί στο Λονδίνο για λογαριασμό των «μπλε».

Ο Πούλισιτς ανήκει στην Ντόρτμουντ η οποία φαίνεται να κρατά «σκληρή στάση» απέναντι στην Τσέλσι για το ενδεχόμενο μεταγραφής την χειμερινή σεζόν. Η Τσέλσι όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας τα έχει βρει σε όλα με τον 20χρονο επιθετικό μέσο αλλά όχι ακόμα με την Ντόρτμουντ.

Επίσης γίνεται αναφορά και στα ποσό το οποίο πρόκειται να δαπανήσει η Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Κροατικής καταγωγής ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι και αυτό κυμαίνεται στα 50 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν και άλλα δημοσιεύματα από Γερμανία, η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. Ο Οντόι είναι 18 χρονών και θεωρείται ήδη από τα Next Big Thing στην Μ. Βρετανία. Φέτος, μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα της Τσέλσι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Europa League όπου κατάφερε να σκοράρει και να μοιράσει μια ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα της Bild: