Γκατούζο: «Έχουμε χτίσει χαρακτήρα»

Ο τεχνικός της Μίλαν αναφέρθηκε στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο των «ροσονέρι». 

Γκατούζο: «Έχουμε χτίσει χαρακτήρα»

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Μίλαν, ο Τζενάρο Γκατούζο καθώς η ομάδα από το Μιλάνο έχει μείνει χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγώνες.

Η αναμέτρηση με την ΣΠΑΛ είναι κομβική για το μέλλον του Ιταλού στον πάγκο της ομάδας με τον ίδιο να νιώθει ασφαλής όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχει απογοήτευση και είναι απόλυτα λογικό αυτό. Φτιάξαμε την άμυνά μας, αλλά τώρα δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είχαμε έναν καταστροφικό Δεκέμβρη. Έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το πρώτο μισό στους 31 βαθμούς, πράγμα που ο σύλλογος έχει καταφέρει μόλις μια φορά τα τελευταία χρόνια.

Οι παίκτες δεν χρειάζεται να σκέφτονται το δικό μου μέλλον και τη δική μου κατάσταση στην ομάδα. Εγώ εκλαμβάνω εμπιστοσύνη και αισιοδοξία από τους διοικούντες, αν και είναι λογικό να χρειάζεται αποτελέσματα η ομάδα για να εμφανιστεί καλύτερη. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, δεν σκέφτομαι το μέλλον μου και είμαι ευγνώμων με την ευκαιρία που μου έχει δοθεί σε αυτό το κλαμπ. Το μέλλον μου είναι μονάχα το κάθε επόμενο ματς και βλέπουμε τι θα γίνει...

Η ομάδα μου έχει χτίσει χαρακτήρα και παραμένω εδώ για ν' αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες μου γιατί έτσι έχω μάθει και συνεχίζω να δουλεύω. Κανείς δεν μου έστρωσε το δρόμο ούτε έκανε στην άκρη για να περπατήσω εγώ...».