Ίντερ: Κρίσιμη εβδομάδα για την απόκτηση του Λούκμαν
Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση της απόκτησης του Αντέμολα Λούκμαν από την Ίντερ.

Η Ίντερ ελπίζει να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα«εντός των επόμενων δύο με τριών ημερών για την απόκτηση του Αντέμολα Λούκμαν, ανακοίνωσε ο πρόεδρός της σε συνέντευξη Τύπου.
«Δεν θα κρύψω το γεγονός ότι τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες θα ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις με την Αταλάντα. Εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, θα ξεκινήσουμε πλήρεις διαπραγματεύσεις και ίσως οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία, διαφορετικά θα κάνουμε διαφορετική επιλογή», παραδέχτηκε ο Μπέπε Μαρότα.
Ολυμπιακός: Ο Πνευμονίδης πιο μπροστά απ’ όλους του εξτρέμ
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Λούκμαν συμφώνησε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ίντερ, αλλά η Αταλάντα, η οποία έχει ήδη χάσει τον Ματέο Ρετέγκι που μεταγράφηκε στη σαουδαραβική Αλ Καντίσια, φέρεται να απαιτεί 50 εκατομμύρια ευρώ για τον επιθετικό, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ στον τελικό του Europa League το 2024 εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν.