Ράσφορντ: «Ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να κατακτήσουμε τίτλους»
Οι δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά το τέλος του πρώτου φιλικού της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βίσελ Κόμπε.

Ο Μάρκους Ράσφορντ κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στην φιλική αναμέτρηση με την Βίσελ Κόμπε και μετά το τέλος του αγώνα, εξήγησε τους λόγους που πήρε μεταγραφή στους Καταλανούς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του:
Ολυμπιακός: Ο Πνευμονίδης πιο μπροστά απ’ όλους του εξτρέμ
«Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας, πολύ καλή. Ήταν φοβερό να παίζω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και φυσικά βελτιώνεται και η φυσική μου κατάσταση. Κερδίσαμε αλλά το βασικό για εμένα είναι η προσαρμογή μου, στο στυλ της ομάδας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το κάναμε και στα δύο ημίχρονα.
Πιστεύω ότι ο Χάνσι Φλικ μπορεί να με κάνει να παίξω καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ο λόγος που ήρθα εδώ ήταν για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει σε τίτλους. Ίσως μου αρέσει περισσότερο να παίζω αριστερά αλλά, μπορώ να παίξω και σε άλλες θέσεις στην επίθεση. Θα παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα για να σκοράρω και να δημιουργήσω».