Φροζινόνε-Μίλαν 0-0: Νέα απώλεια για τους «ροσονέρι»

Οι Μιλανέζοι δεν κατάφεραν ούτε τώρα να πάρουν την νίκη μένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ.

Φροζινόνε-Μίλαν 0-0: Νέα απώλεια για τους «ροσονέρι»

Χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα έμεινε η Μίλαν που κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Φροζινόνε για την 18η αγωνιστική της Serie A. Οι «ροσονέρι» δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μένοντας μακριά από το γκολ για τέταρτο σερί παιχνίδι, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ του 1984.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κατέκτησαν έναν πολύτιμο βαθμό για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι που προβλημάτισαν για άλλη μία φορά κατάφεραν να σημειώσουν μία μόνο αξιόλογη με το σουτ του Καστιγιέχο να σταματά στο δοκάρι. Η Φροζινόνε λίγο έλειψε να πανηγυρίσει και την νίκη αλλά ο ρέφερι του αγώνα ακύρωσε μετά από την χρήση του VAR το γκολ του Τσάνο στο 39'.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Κράνιτς, Αριαούντο (76' Σάλαμον), Γκιλιόνε (74' Τζαμπάνο), Τσιμπσά, Μαϊέλο, Κρίσετιγκ, Μπεγκέτο, Τσάνο, Πιναμόντι (80' Τσοφάνι)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (74' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο (74' Λασάλτ), Ιγκουαΐν, Κουτρόνε.