Νταμπλ στη Δανία για τον Χατζηδιάκο
Η Κοπεγχάγη κατέκτησε και το Κύπελλο στη Δανία με τον Χατζηδιάκο στην ενδεκάδα της να πανηγυρίζει το νταμπ.

Η Κοπεγχάγη κατέκτησε και το Κύπελλο Δανίας επικρατώντας στον τελικό της Σίλκεμποργκ με σκορ 3-0. Έτσι έκανε το νταμπλ στη χώρα της κατακτώντας για 10η φορά στην ιστορία της το Κύπελλο.
Στον τελικό τα πράγματα δεν ήταν και πολύ δύσκολα για την Κοπεγχάγη που έφτασε άνετα στην κατάκτηση του. το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 3-0 κάτι που δεν άφησε και πολλά περιθώρια να αλλάξει κάτι στην επανάληψη.
Ολυμπιακός: Λογικό να συζητηθεί η πώληση του Ορτέγκα
Στην αρχική ενδεκάδα της Κοπεγχάγης ήταν ο Χατζηδιάκος που είδε την ομάδα του να κάνει το νταμπλ. Το σκορ άνοιξε στο 3’ ο Λάρσον και στο 34’ ο Λεράγκερ έκανε το 2-0. Στο 38’ ο Ελιουνούσι έκανε το 3-0 και εκεί τελείωσε ο τελικός του Κυπέλλου.