Επιστρέφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Ντόρον Λέιντνερ

Ο αριστερός μπακ από το Ισραήλ επιστρέφει στη πατρίδα του. Δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Επιστρέφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Ντόρον Λέιντνερ

Η Χάποελ Τελ Αβίβ επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ κι ήδη ετοιμάζει τις πρώτες της κινήσεις για τη νέα σεζόν.

Μία εξ' αυτών φαίνεται πως ολοκληρώθηκε ήδη. Σύμφωνα με Μέσα από το Ισραήλ, η Χάποελ Τελ Αβίβ προχωρά στην απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Ντόρον Λέιντνερ. Η συμφωνία αφορά δανεισμό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε αγοράσει τον Λέιντνερ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2022, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ, που έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Ζυρίχη.

Όμως, ούτε στην ομάδα της Ελβετίας δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, αγωνιζόμενος σε συνολικά 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με απολογισμό 1 γκολ.

Ο Λέιντνερ βρισκόταν σε επικοινωνία με την Χάποελ Τελ Αβίβ και το Γενάρη, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Όμως, με την ομάδα του Ισραήλ να ανεβαίνει κατηγορία, είναι πολύ πιο ζεστός στην επιστροφή του στη πατρίδα του.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110