Ο Έμερι «έφτιαξε» τους φιλάθλους της Παρί ΣΖ

Ο Έμερι «έφτιαξε» τους φιλάθλους της Παρί ΣΖ

Το κρισιμότερο 15ήμερο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είναι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι θα αντιμετωπίσουν, δύο φορές την Μαρσέϊγ (σ.σ. από μία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο) και μία την Ρεάλ Μαδρίτης, στον επαναληπτικό για τους «16» του Champions League.

Κοινός παρονομαστής αυτών των τριών ντέρμπι, είναι το γεγονός πως θα διεξαχθούν στο «Πάρκο των Πριγκήπων».

Ο Ουνάϊ Εμερι, γνωρίζει άριστα την δυναμική που αποκτά η ομάδα του αγωνιζόμενη μπροστά στον κόσμο της και παραμονές των κρίσιμων αγώνων, φρόντισε ναστείλει ένα μήνυμα δυναμικήςστους φιλάθλους της Παρί.

«Στην πλειοψηφία των εφετινών αγώνων μας, έχουμε αποδείξει την ικανότητα μας να «δηλώνουμε παρών». Ομως είναι βέβαιο, πως στο γήπεδο μας αισθανόμαστε τεράστια δύναμη, όπως αποδεικνύεται και από τους 17 αγώνες που δώσαμε μπροστά σας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός και προσθέτει: «Η Μαρσέιγ και η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν ότι θα έλθουν στο Παρίσι, αλλά δεν γνωρίζουν ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουν. Πρόκειται για αληθινά ντέρμπι για τα οποία θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Θα δώσουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας, χωρίς να σκεπτόμαστε το παρελθόν ή το μέλλον, αλλά μόνον τον αγώνα που έχουμε να παίξουμε. Ο Γουεά, ο Ζινολά, ο Βάλντο και ο Κομπουαρέ σκόραραν στις 18 Μαρτίου 1983 και από την ίδρυση της, η Παρί ΣΖ νίκησε περισσότερες από 20 φορές την Μαρσέιγ. Και εσείς, ήσασταν πάντοτε εκεί. Τώρα, εξαρτάται από εμάς να τα καταφέρουμε. Το γήπεδο μας είναι το σπίτι μας. Και θα το υπερασπισθούμε με την βοήθεια σας και με όλον τον ενθουσιασμό που διαθέτουμε στις 25 (πρωτάθλημα) και στις 28 Φεβρουαρίου (κύπελλο), αλλά και στις 6 Μαρτίου (επαναληπτικός με Ρεάλ Μαδρίτης). Τρεις ημερομηνίες για να συνεχίσουμε να γράφουμε την Ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν. Πάμε Παρί»!