Λακωνικός ο Αζάρ για το μέλλον του στην Τσέλσι

Η Τσέλσι περιμένει ακόμη την απάντηση του Εντέν Αζάρ στην πρόταση της για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Λακωνικός ο Αζάρ για το μέλλον του στην Τσέλσι

Ο διεθνής άσος, σε πρόσφατη συνέντευξη του, είχε δηλώσει χαρούμενος στην ομάδα του Λονδίνου και από τη δουλειά του νέου τεχνικού, Μαουρίσιο Σάρι, αλλά τόνισε πως δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια. Επίσης παραμένει έντονο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του.

Μάλιστα ο Βέλγος άσος με νέες δηλώσεις επανέλαβε την αγάπη του για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, αλλά τόνισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο του με τους «μπλε», χωρίς ν' απαντά στην πρόταση για την ανανέωση του: «Πάντα αγαπούσα την Ρεάλ και πριν από τον Ζιντάν. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Οπως έχω πει, θα τελειώσω αυτή τη σεζόν στην Τσέλσι και μετά έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Υστερα από αυτό τον χρόνο, θα δούμε» δήλωσε σχετικά ο Αζάρ και συμπλήρωσε:

«Ο νέος προπονητής αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο όπως εγώ. Η οικογένειά μου είναι στο Λονδίνο, εγώ φτάνω στα 28 μου χρόνια. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα στο τέλος της καριέρας μου. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρω. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα την πάρω». Να σημειωθεί, πάντως, πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται τις τελευταίες εβδομάδες και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση της Τσέλσι θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, με αύξηση στις αποδοχές του, που θα φθάνει τις 400 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα! Ο Σάρι τόνισε σχετικά για το θέμα του Αζάρ: «Αν πει το ναι ο Εντέν, η Τσέλσι είναι έτοιμη να κλείσει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες και να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο».