Ο Καράνκα αποκαλύπτει τον ρόλο του Δουρέκα στη Νότιγχαμ

Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε ο  Αϊτόρ Καράνκα στον Κούλη Δουρέκα

Ο Καράνκα αποκαλύπτει τον ρόλο του Δουρέκα στη Νότιγχαμ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αϊτόρ Καράνκα για τον Κούλη Δουρέκα, ενώ θυμήθηκε τον τρόπο που γνωρίστηκαν πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα, όταν είχε έρθει στο Ρέντη. Μεσολαβητής αυτής της συνάντησης ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είναι ένας άνθρωπος που έρχεται για να μας βοηθά σε καθημερινή βάση. Γνωρίζω προσωπικά τον Δουρέκα, είναι ικανός και θα μας βοηθήσει» ήταν τα λόγια του, ενώ συμπλήρωσε:

«Είναι καλό όταν έρχονται τέτοια άτομα στον σύλλογο. Έχει τρομερή εμπειρία και δούλεψε 25 χρόνια στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην ξέρει την αγγλική Λίγκα αλλά ξέρει το Champions League και το πως είναι να παίζεις απέναντι στους πιο μεγάλους αντιπάλους και τις πιο δύσκολες ατμόσφαιρες. Οπότε ναι θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη παρότι στην Αγγλία αυτός ο ρόλος αντιμετωπίζεται διαφορετικά σε σχέση με Ισπανία και Ελλάδα. Θα είναι στο πλευρό μου και δίπλα στους παίκτες για ότι χρειαστούμε. Δεν είχαμε τέτοιον άνθρωπο πριν. Το καλοκαίρι που τον είχα γνωρίσει κατάλαβα ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος και με μεγάλη εμπειρία»