Ο Λεονάρντο ξεκαθάρισε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν πάει στη Μίλαν

Μπορεί οι φήμες για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την φανέλα της Μίλαν να επιμένουν, ωστόσο ο Σουηδός επιθετικός δεν θα επιστρέψει τελικά στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Λεονάρντο ξεκαθάρισε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν πάει στη Μίλαν

Η μετακίνηση του στους «ροσονέρι» από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι φαινόταν δεδομένη, αλλά ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα και η Μίλαν βάζει «φρένο» στην προσπάθεια απόκτησης του.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών προέκυψαν σοβαρά προβλήματα, καθώς η Μίλαν αρνείται να δώσει στον Ιμπραϊμοβιτς διετές συμβόλαιο και το ποσό που ζητάει για να υπογράψει, και η υπόθεση οδεύει προς «ναυάγιο». Μάλιστα ο «Ιμπρα» σκέφτεται σοβαρά, πλέον, να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση των Γκάλαξι για ανανέωση της συνεργασίας του για δύο ακόμη χρόνια.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Βραζιλιάνου τεχνικού διευθυντή της διάσημης ιταλικής ομάδας, Λεονάρντο, ο οποίος ρωτήθηκε για το θέμα του Σουηδού σταρ: ««Ο Ιμπρα; Δεν θα έρθει. Μας μίλησε για τη θέση του από την αρχή. Εδωσε το λόγο του στους Γκάλαξι και είναι άντρας που κρατάει το λόγο του. θα ήταν μια όμορφη ιστορία η επιστροφή του στο Μιλάνο, αλλά δεν θα συμβεί».