«Λευκή επιταγή» προσφέρει η Παρί για Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζιζού, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

«Λευκή επιταγή» προσφέρει η Παρί για Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ουνάι Έμερι φαίνεται να θεωρείται ήδη παρελθόν για την παραμονή στον πάγκο της ομάδας του Παρισιού, με δημοσιεύματα να θέλουν την αντικατάσταση του από τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να οδηγεί την γαλλική ομάδα σε ένα ακόμα σχετικά εύκολο πρωτάθλημα, αλλά ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη φάση των 16 του Champions League, δείχνει να είναι πιό σημαντικός για τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Μπορεί ο Ζιζού να μην έχει, την φετινή σεζόν, την καλύτερη δυνατή πορεία με την Ρεάλ, σε σχέση με την περσινή, αλλά όλα δείχνουν πώς χαίρει εκτίμησης τόσο από τους παίκτες όσο και από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Άλλον έναν θαυμαστή, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει αποκτήσει ο Ζιντάν και αυτός δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο ίδιος δέχτηκε πρόταση από τον Νειμάρ για την απόκτηση του πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, αλλά ο Κελαϊφί έδειξε αμέσως την προτίμηση του, σύμφωνα με Ισπανικά τηλεοπτικά μέσα, προσφέροντας «λευκή επιταγή» στον Γάλλο.

Ο Ζιζού, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και ο ιδιοκτήτης της Παρί θα τα βρεί ολίγον σκούρα για την απόκτηση του, με τον ίδιο να θέλει να τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου.