Ολυμπιακός: Παλεύει με «θηρία» για Σοριάνο

Η περίπτωση του 33χρονου Ισπανού επιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι για τον Ολυμπιακό, παρότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και προτεραιότητά του είναι η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Παλεύει με «θηρία» για Σοριάνο

Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις επιθετικών που έχουν υψηλά «κασέ». Κι αυτό δείχνει τις προθέσεις των ανθρώπων των «ερυθρολεύκων» για να βγάλουν αρκετά λεφτά από τα ταμεία τους για να ενισχυθούν σε μία θέση, στην οποία έχει ζητήσει παίκτη ο Πέδρο Μαρτίνς.


Ο Τζόναθαν Σοριάνο είναι ένας από τους φορ που απασχολεί τους Πειραιώτες και μάλιστα πρόκειται για μία περίπτωση που βρίσκεται στα «συρτάρια» του Ολυμπιακού από την εποχή που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα Β’ το 2011.


Το κακό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ναι μεν ο 33χρονος Ισπανός άσος έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Ευρώπη, ωστόσο, θα κοιτάξει τις επιλογές που έχει στα χέρια του για να γυρίσει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.


Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να βρει το συμβόλαιο που είχε στην Κίνα (γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ) και για αυτό το λόγο μην αποκλείσετε στο τέλος το ενδεχόμενο να προτιμήσει στο τέλος την επιλογή μίας ομάδας σε όχι τόσο προηγμένο πρωτάθλημα (π.χ. Αραβία).


Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει με «θηρία» για να αποσπάσει την υπογραφή του Σοριάνο. Δεν είναι μόνο η Μπέτις, η Γαλατά Σαράι ή η Μπεσίκτας οι ομάδες που «γερά» πορτοφόλια και τον έχουν βάλει στο σημάδι. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Primera Division, αλλά και από το γαλλικό πρωτάθλημα που τον έχουν στα υπόψη.


Δεν θα είναι εύκολη η «αποστολή» των Πειραιωτών, αλλά στο λιμάνι δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση. Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει ανοικτές τις κεραίες του και σε άλλους επιθετικούς όπως τον Φακούντο Φερέιρα που παραχωρείται δανεικός από την Μπενφίκα και τον Νέλσον Ολιβέιρα που επίσης φεύγει τον Γενάρη από τη Νόριτς.