Ο Εκουμπάν της Τραμπζονσπόρ δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του στον αγωνιστικό χώρο (pics)

Συγκλονίζει η ιστορία του Κάλεμπ Εκουμπάν, του ποδοσφαιριστή της Τραμπζονσπόρ που παρά τον θάνατο της μητέρας του αποφάσισε να αγωνιστεί λίγες μέρες αργότερα και μάλιστα να σκοράρει το γκολ που «έβαλε» μπροστά την ομάδα του.

Ο Εκουμπάν της Τραμπζονσπόρ δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του στον αγωνιστικό χώρο (pics)

Τον τελευταίο καιρό σύσσωμη η ομάδα της Τραμπζονσπόρ βρίσκεται στο πλευρό του Κάλεμπ Εκουμπάν.

Ο 24χρονος επιθετικός της τουρκικής ομάδας «έχασε» την μητέρα του στις 26 Νοέμβρη και όπως ήταν φυσιολογικό η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ του έδωσε χρόνο για να μπορέσει να ηρεμήσει.

Αντιθέτως, ο Εκουμπάν συγκίνησε το Τουρκικό ποδόσφαιρο με την απόφαση του.

Ζήτησε από τον προπονητή του να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Τραμπζονσπόρ για την αναμέτρηση με την Καϊσερισπόρ και ο Καραμάν το δέχθηκε.

Έτσι, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις 1/12, ο Καραμάν έβλεπε την ομάδα του να δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Εκουμπάν.

Λίγα λεπτά αργότερα από την στιγμή που μπήκε ως αλλαγή,και συγκεκριμένα στο 82' ο Εκουμπάν σκόραρε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυα του λίγο μετά την επίτευξη του τέρματος του.

Συγκλονίζουν και οι δηλώσεις του Εκουμπάν μετά την αναμέτρηση:

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Θα συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Όσο σκοτεινό και αν είναι το τούνελ, πάντα θα υπάρχει μια έξοδος».

Για τα τυπικά η Τραμπζοσπόρ επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Καϊσερισπόρ.