Ο Κλοπ ζήτησε συγγνώμη από τον Σίλβα

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε η Λίβερπουλ να «σπάσει» τελικά την άμυνα της Έβερτον και να πάρει μια κρίσιμη νίκη με 1-0 στο «Άνφιλντ», για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Ο Κλοπ ζήτησε συγγνώμη από τον Σίλβα

Την λύτρωση έφερε μία «χρυσή» αλλαγή του Γιούργκεν Κλοπ. Στο 84' ο Ντιβόκ Οριτζί πέρασε στην θέση του Φιρμίνιο και ακριβώς στο φινάλε του τοπικού ντέρμπι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» έφθασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου και αγκαλιάστηκε με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, ενώ έτρεχε και πανηγύριζε σε όλο το γήπεδο για τη σημαντική νίκη. Ωστόσο μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή της Εβερτον, Μάρκο Σίλβα, για τη συμπεριφορά του:

«Πρώτα από όλα να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισα. Σέβομαι απόλυτα τον Μάρκο Σίλβα και την δουλειά που κάνει, έχει κάνει απίστευτα πράγματα με αυτήν την ομάδα και δεν θέλω να με παρεξηγήσει για τη συμπεριφορά μου. Πανηγύρισα έξαλλα, είναι αλήθεια, αλλά δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν», ανέφερε σχετικά ο διάσημος Γερμανός κόουτς.