Μουρίνιο σε Πογκμπά: «Δε σέβεσαι ούτε τους συμπαίκτες σου»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε... χέρι στον Πολ Πογκμπά και τα σενάρια αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν πάλι «φωτιά». 

Μουρίνιο σε Πογκμπά: «Δε σέβεσαι ούτε τους συμπαίκτες σου»

Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζουν να θεωρούν πιθανή βρετανικά ΜΜΕ και Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του, τον προσεχή Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο αγωνιστικός χρόνος, αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Προχθές (1/12) μάλιστα οι σχέσεις τους έγιναν ακόμη χειρότερες με τη φραστική επίθεση του Μουρίνιο στον Γάλλο σταρ στα αποδυτήρια, μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Σαουθάμπτον: «Δεν παίζεις, δεν σέβεσαι τους συμπαίκτες σου και τους φιλάθλους και σκοτώνεις με τη στάση σου τη νοοτροπία όλων των καλών και ειλικρινών ανθρώπων γύρω σου», ήταν τα σκληρά λόγια που φέρεται να είπε ο Μουρίνιο στον Πογκμπά.

Οι πληροφορίες των ΜΜΕ επιμένουν πως η διοίκηση της Μάντσεστερ φέρεται να έχει καταλήξει την απόφαση να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο ή στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και ήδη έχει θέσει την τιμή παραχώρησής του.

Αυτή ορίστηκε στα 225 εκατ. ευρώ (!) και ήδη οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι ετοιμάζουν τις προσφορές τους, προς τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Μουρίνιο φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, προκειμένου τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, να πάνε σε μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».