Με ψυχή και κενά η Μίλαν

Πάλι νίκη με ανατροπή για την Μίλαν (2-1 την Πάρμα), χάρη σε πέναλτι με VAR. Πολλά κενά στην άμυνα των ροσονέρι και ελπίδες για… Ολυμπιακό.

Με ψυχή και κενά η Μίλαν

Η γνωστή Μίλαν εμφανίστηκε στον αγώνα με την Πάρμα στο Σαν Σίρο. Πήρε τη νίκη με ανατροπή επί της Πάρμα με 2-1 για την 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, είχε μεγάλη κατοχή μπάλας και περισσότερες φάσεις, αλλά χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να πάρει ένα τραβηγμένο πέναλτι.

Ενώ τα… χρειάστηκε στις λιγοστές, αλλά επικίνδυνες στιγμές της Πάρμα, η οποία εκτός από το γκολ είχε άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει, με μεγάλα κενά στην άμυνα της ομάδας του Γκατούζο.

Κι αυτά τα κενά ήταν σίγουρα ικανά για να χαροποιήσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ενόψει του «τελικού» της 13ης Δεκεμβρίου και της ανάγκης των ερυθρόλευκων να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές για να έρθουν κοντά στην πρόκριση, εάν αποφύγουν να δεχτούν τέρμα από τους πολύ επικίνδυνους κυνηγούς της Μίλαν.

Έστω κι αν ο Ιγκουαΐν έλειπε από το σημερινό παιχνίδι, οι Σούσο, Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε ήταν επικίνδυνοι έχοντας από πίσω έναν εξαιρετικό Κεσιέ που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.,

Η Πάρμα είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Μπαριγιά στο 10΄ και τον Γκαλιόζο στο 38΄, ενώ προηγήθηκε στο 49΄με τον Ινγκλέζε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κακή αντίδραση της άμυνας της Μίλαν.

Η αντίδραση ήταν άμεση και ο Κουτρόνε ισοφάρισε στο 55΄με ωραίο σουτ έπειτα από κερδισμένες κόντρες, ενώ στο 68΄ο διαιτητής έδειξε πέναλτι κάνοντας χρήση του VAR σε χέρι του Μπαστόνι, με τον Κεσιέ να ευστοχεί και να γράφει το τελικό 2-1.

Η Μίλαν είχε τις περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για να κλειδώσει τη νίκη, αλλά τα τελειώματά των παικτών της δεν ήταν σωστά, ενώ η Πάρμα απείλησε μία φορά σε λάθος τοποθέτηση των αμυντικών των γηπεδούχων σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Καλάμπρια, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μάουρι (53’ Μπορίνι), Κεσί, Μπακαγιόκο, Σούσο (89΄Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε.