Ο Γκατούζο για Ιβάν Γκαζίδη, Φάμπρεγκας και τις «εκρήξεις» του στο γήπεδο

Στην παρουσίαση του Ιβάν Γκαζίδη στην Μίλαν, ο κόουτς των «ροσονέρι» μίλησε για αρκετά θέματα και επίσης παραδέχθηκε πως μετράει μέχρι το 2 ή 3 πριν «εκραγεί».

Ο Γκατούζο για Ιβάν Γκαζίδη, Φάμπρεγκας και τις «εκρήξεις» του στο γήπεδο

Ο Τζενάρο Γκατούζο καλωσόρισε τον Ιβάν Γκαζίδη στην Μίλαν. Ο Ελληνικής καταγωγής, Ιβάν Γκαζίδης ήταν διευθύνων σύμβουλος στην Άρσεναλ για 9 χρόνια και μετακόμισε στην ομάδα του Μιλάνου.

Στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του νέου διευθύνων σύμβουλο της Μίλαν, ο προπονητής των «ροσονέρι» ανέφερε τα εξής:

«Ο Γκαζίδης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο και πήγε την Άρσεναλ σε πολύ καλά οικονομικά επίπεδα. Όταν μιλάει «γοητεύει» και μπορείς να τον ακούς ευχάριστα».

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Φάμπρεγκας:

«Εννοείται ότι θα ήθελα να δουλέψω με τον Σεσκ, όπως θα ήθελα να δουλέψω και με τον Μόντριτς και με τον Καντέ, αλλά αυτές είναι ερωτήσεις που θα πρέπει να τις κάνετε στον Μαλντίνι και στον Λεονάρντο. Αυτήν την στιγμή σε διαβεβαιώ πως δεν κοιτάζω την μεταγραφική περίοδο. Μόνο όταν ένα deal είναι έτοιμος κατά 80-90%, τότε μου μιλάνε».

Σχετικά με τις «εκρηκτικές» αντιδράσεις του Γκατούζο την ώρα των αναμετρήσεων:

«Ελπίζω να βελτιωθώ, να έχω τον έλεγχο της πίεσης μου και να μάθω να μετράω μέχρι το 10. Μέχρι σήμερα, πάντα καταφέρνω να μετράω μέχρι το 2 ή 3 στην καλύτερη πριν εκραγώ».

Όσον αφορά την εμπειρία του ως προπονητής:

«Ας πούμε ότι χρειάζομαι περισσότερη εμπειρία. Θα γίνω 41 ετών τον Γενάρη. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώσω το "διάβασμα" του παιχνιδιού και τον τρόπο που προετοιμάζομαι γι' αυτό».