Αρνείται να παίξει στο «Μπερναμπέου» η Ρίβερ Πλέιτ

Ο Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο με επίσημο έγγραφο έκανε γνωστό πως η Ρίβερ Πλέιτ αρνείται να παίξει τον τελικό με τη Μπόκα Τζούνιορς σε ισπανικό έδαφος.

Αρνείται να παίξει στο «Μπερναμπέου» η Ρίβερ Πλέιτ

Τη στιγμή που έχει αποκλειστεί το τηλεφωνικό κέντρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, έφερε τα πάνω - κάτω.

Συγκεκριμένα, ο Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο, με επίσημο έγγραφο, γνωστοποίησε πως η Ρίβερ Πλέιτ αρνείται κατηγορηματικά να παίξει τον τελικό σε άλλο γήπεδο, πόσο μάλλον σε άλλη χώρα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρίβερ, στο έγγραφο που υπέγραψε, θεωρεί πως είναι άδικο για την ομάδα του να αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο, μακριά από το «Μονουμεντάλ», ενώ ο πρώτος τελικός έγινε κανονικά στο «Μπομπονέρα».

Επίσης, αναφέρει πως δεν φέρει καμία ευθύνη η Ρίβερ για τα όσα διαδραματίστηκαν στις 24/11 στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, ρίχνοντας ευθύνες στην αστυνομία.

Παράλληλα, η CONMEBOL διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στις 9/12 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση της CONMEBOL στον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ.