Serie A: Στην έδρα της Φιορεντίνα δοκιμάζεται η Γιουβέντους

Συνολικά έξι ομάδες αγωνίζονται σήμερα για την 14η αγωνιστική στην Serie A. Δύσκολη φαινομενικά έξοδος για την Γιουβέντους που θα πρέπει να περάσει από τους «Βιόλα» για να συνεχίσει το αήττητο της.

Serie A: Στην έδρα της Φιορεντίνα δοκιμάζεται η Γιουβέντους

Τρεις αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Σάββατο (1/12) στην Serie A. Την «αυλαία» ανοίγει η Σπαλ 2013 με την Έμπολι, στην συνέχεια η Γιουβέντους θα αγωνιστεί στην έδρα της Φιορεντίνα και το βράδυ η Σαμπντόρια θα υποδεχθεί την Μπολόνια.

Σπαλ 2013-Έμπολι (16:00, Novasports 2 HD)

Στο στάδιο «Paolo Mazza», η Σπαλ υποδέχεται την Έμπολι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση με 13 βαθμούς ενώ η Έμπολι είναι δύο θέσεις πιο κάτω με συγκομιδή 12 βαθμούς. Οι δύο ομάδες είναι σε κακό φεγγάρι, καθώς η Σπαλ αγνοεί την νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες ενώ η αντίπαλος της δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εκτός έδρας στις τελευταίες 7 εξόδους της. Καμία σημαντική απουσία για τις δύο ομάδες.

Φιορεντίνα-Γιουβέντους (19:00, Novasports 2 HD)

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα υποδέχεται την αήττητη φέτος, Γιουβέντους. Στην πιο σημαντική αναμέτρηση της μέρας για το ιταλικό πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι καλούνται να δυσκολέψουν την "Γηραιά Κυρία" και να πάρουν ότι μπορούν από την αναμέτρηση. Οι «Βιόλα» έχουν μείνει αρκετά πίσω καθώς μετά από 13 αγώνες βρίσκονται στην μέση της κατάταξης αλλά είναι ακόμα στο -2 από την Ευρώπη. Η «Γιούβε» βαδίζει πιο εύκολα φέτος στο πρωτάθλημα, έχει μαξιλαράκι ασφαλείας 8 βαθμών από την δεύτερη Νάπολι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Άλεξ Σάντρο με τους Κεντίρα και Τσαν να είναι σταθερά εκτός λόγω τραυματισμών.

Σαμπντόρια-Μπολόνια (21:30, Novasports 1 HD)

Η Σαμπντόρια υποδέχεται την Μπολόνια στο στάδιο «Λουίτζι Φεράρις» με τους γηπεδούχους να έχουν πολύ καλή προϊστορία απέναντι στην Μπολόνια. Συγκεκριμένα, η Σαμπντόρια είναι αήττητη στα τελευταία 12 ματς εντός έδρας με αντίπαλό την Μπολόνια σε όλες τις διοργανώσεις. Στην 12η θέση με 16 βαθμούς είναι η γηπεδούχος ομάδα με τους φιλοξενούμενους να είναι στην 18η με συγκομιδή 11 βαθμούς. Αγωνιστικά, ο Μπαρέτο δεν θα τεθεί στις επιλογές του Μάρκο Τζιαμπάολο ενώ για τον Φιλίπο Ινζάγκι, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζεμαϊλί.