Τσόρι για Ρίβερ-Μπόκα: «Όταν είσαι φιλοξενούμενος, να έχεις κλειστές τις κουρτίνες»

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού σχολίασε τα όσα έγιναν στον αναβληθέντα αγώνα Ρίβερ-Μπόκα με μια ιδιαίτερη συμβουλή για τους φιλοξενούμενους.

Τσόρι για Ρίβερ-Μπόκα: «Όταν είσαι φιλοξενούμενος, να έχεις κλειστές τις κουρτίνες»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είχε αγωνιστεί για μεγάλο με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ και φυσικά γνωρίζει καλά την ατμόσφαιρα των superclasicos. Ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» άσος κλήθηκε να σχολιάσει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν τον επαναλητικό τελικό του Copa Libertadores, ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα, τονίζοντας ότι τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και πάντα θα συμβαίνουν:

«Αυτό που συνέβη, συμβαίνει πάντα και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Όταν πας ως φιλοξενούμενος, πιθανώς να σε υποδέχονται έτσι. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα πρέπει να προσπαθούμε να δίνουμε το παράδειγμα και όταν πας σε ένα γήπεδο ως φιλοξενούμενος, πρέπει να πηγαίνεις με τις κουρτίνες κλειστές. Κάποιοι θα συμφωνήσουν, άλλοι όχι, αλλά αυτό συνέβαινε σε όλη τη ζωή. Εγώ, αν βρισκόμουν σε σε μια κατάσταση όπως αυτή, θα μου έδινε περισσότερες δυνάμεις για να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.