Ο Ροναλντίνιο στις επόμενες εκλογές της Βραζιλίας;

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο πρώην σταρ του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο, αναφέρει πως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα της Βραζιλίας.

Ο Ροναλντίνιο στις επόμενες εκλογές της Βραζιλίας;

Από το ποδόσφαιρο στην πολιτική περνά ο «μάγος» της μπάλας, ακολουθώντας τα βήματα των συμπατριωτών του, Ρομάριο και Μπεμπέτο.

Παρόλο που ήδη ασχολείται με το πρόγραμμα «Globetrotter» και είναι πολύ αφοσιωμένος συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, ο «Ρόνι» θέλησε να μπει και στον κόσμο της πολιτικής.

Μάλιστα, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Βραζιλιάνος επισημοποίησε τις... «φήμες», λέγοντας πως ήδη έχει εγγραφεί στο Δημοκρατικό Κόμμα της Βραζιλίας, αλλά δεν είναι σίγουρος για τη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές.

Βλέποντας την πορεία που έχει κάνει ο συμπατριώτης του, Ρομάριο, ο οποίος είναι εκλεγμένος στη Γερουσία και ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα βάλει υποψηφιότητα για το αξίωμα του κυβερνήτη του κράτους του Ρίο, ο Ροναλντίνιο τον έχει ως πρότυπο και ελπίζει σε μια ανάλογη πορεία στον πολιτικό κόσμο.