Ο …τορπιλισμός της Μπέτις!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» της Βιγιαρέαλ επικράτησε 2-1 της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο …τορπιλισμός της Μπέτις!

Στον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα που προηγήθηκε της διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων φαίνεται πως έμεινε η Μπέτις που έχασε από την Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ με σκορ 2-1 ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League παρατάχθηκε με 3-5-2 αλλά αυτή τη φορά δεν απειλούσε όπως στην Βαρκελώνη και έγινε η πρώτη ομάδα που ηττήθηκε στο «Μαδριγάλ» στη φετινή Πριμέρα!

Ο Πάου Λόπεθ χρειάστηκε να σταματήσει δις τον Φορνάλς και μια τον Τσουκβουέζε στο πρώτο ημίχρονο που ήταν «κλειστό» και χωρίς πολλές «συγκινήσεις» εκατέρωθεν. Έτσι ολοκληρώθηκε δίχως γκολ. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ζεράρ Μορένο, μετά από κόρνερ και πριν συνέλθουν οι παίκτες του Σετιέν δέχθηκαν και δεύτερο (53’) με τον Τσουκβουέζε τον οποίο τροφοδότησε με μαγικό τακούνι ο Καθόρλα!

Η αντίδραση της Μπέτις ήταν αναιμική και καθυστερημένη. Εξαιρουμένου ενός σουτ του Κανάλες και μιας προσπάθειας του Μαντί που σταμάτησε ο Ασένχο οι «βερδιμπλάνκος» δεν απείλησαν και απλά μείωσαν στο 90’ με τρομερό σουτ του Αργεντινού μέσου Λο Σέλσο, από το ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Σέρχιο Λεόν.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασπάρ ( 67’ Γιαμπρίτς), Βίκτορ Ρουίθ, Φούνες Μόρι, Καθόρλα, Τριγκέρος (λ.τρ. 40’ Mανού), Πεδράθα, Φορνάλς, Τσουκβουέζε, Κάσερες, Ζεράρ Μορένο ( 79’ Μπάκα).

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (3-5-2): Πάου Λόπεθ – Μπάρτρα, Φεντάλ ( 61’ Τέγιο) , Μαντί – Γουίλιαμ Καρβάλιο, Γκερέρο, Φίρπο, Κανάλες, Γκουαρντάδο ( 64’ Λο Σέλσο) – Μορόν, Χοακίνδ ( 69’ Σέρχιο Λεόν).

Το προφίλ της 13ης αγωνιστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Λεγκανές – Αλαβές 1-0.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Έιμπαρ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-0, Βαλένθια – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0, Ουέσκα – Λεβάντε 2-2, Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-1.

ΧΘΕΣ
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 1-1: 67’ Νολασκοαϊν – 77’ Μάτα.
Διαιτητής: Ιγκλέσιας. Θεατές: 39.821.
Σεβίλλη – Ρεάλ Βαγιαδολίδ 1-0: 30’ Αντρέ Σίλβα.
Διαιτητής: Ντελ Θέρο. Θεατές: 34.064.
Εσπανιόλ – Ζιρόνα 1-3: 75’ Μπόρχα Ιγκλέσιας – 3’, 6’ Εστουάνι, 89’ Ντουμπιά.
Διαιτητής: Ερνάντεθ. Θεατές: 22.716.
Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μπέτις 2-1: 52’ Ζεράρ, 54’ Τσουκβουέζε – 90’ Λο Σέλσο.
Διαιτητής: Πριέτο. Θεατές: 16.028.

ΣΗΜΕΡΑ (22.00): Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα.