Στον τελικό η ομάδα του Μαραντόνα

Οι Ντοράντος πέρασαν το εμπόδιο των Μπράβος και πέρασαν στον τελικό του πρωταθλήματος Απερτούρα.

Στον τελικό η ομάδα του Μαραντόνα

Στον τελικό του πρωταθλήματος απερτούρα στην Β` κατηγορία του Μεξικού, προκρίθηκαν οι Ντοράντος από την Σιναλόα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η ομάδα του διάσημου Αργεντινού, ηττήθηκε στον δεύτερο ημιτελικό με 1-0 από τους Μπράβος της Χουάρες, όμως πήραν το «εισιτήριο», χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

«Είναι ο πρώτος μου τελικός με αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες. Και το κλειδί της επιτυχίας, είναι η δουλειά. Δεν είμαι μάγος, αλλά βασίζομαι στην πειθαρχία. Και τα παιδιά το κατάλαβαν από την πρώτη προπόνηση. Τώρα θα μελετήσουμε τον πιθανό αντίπαλο μας», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Μαραντόνα, που πήγε στην συνέντευξη Τύπου, κρατώντας στο ένα χέρι την φανέλα του Αργεντινού, Γκασπάρ Σέρβιο και στο άλλο του επιθετικού από τον Ισημερινό, Βινίσιο Ανγκούλο.

Πιθανότερος αντίπαλος των Ντοράντος, θα είναι η Ατλέτικο Σαν Λουϊς, καθώς στον πρώτο ημιτελικο, επικράτησε με 3-0 της Ατλάντε.

Ο νικητής του πρωταθλήματος απερτούρα και ο νικητής της κλαουσούρα, θα αναμετρηθούν για ένα «εισιτήριο» στα «σαλόνια» του μεξικανικού πρωταθλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ