Equipe: «Επαφή Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για Μήτρογλου»

Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει επαφή με τη γαλλική ομάδα για να αποκτήσουν τον Μήτρογλου.

Equipe: «Επαφή Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για Μήτρογλου»

Είναι δεδομένο πως ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ. Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και η διοίκηση της ομάδας της Μασσαλίας σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον παραχωρήσει.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός έχει μπει στο… κόλπο και διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή που δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει η Μαρσέιγ. Η Equipe φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ με το οποίο αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός πράγματι έχει έρθει σε επαφή με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ένας εκ των Μήτρογλου, Ζερμέν θα αποχωρήσει από τη Μασσαλία και αυτός είναι σίγουρα ο Έλληνας επιθετικός.

«Το αργότερο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ο Μήτρογλου θα έχει παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Στο δίλημμα Μήτρογλου ή Ζερμέν νικητής βγήκε ο Γάλλος. Ο Ελληνας επιθετικός αποφασίστηκε να παραχωρηθεί, καθώς μπορεί να πουληθεί σε υψηλότερη τιμή. Η Μαρσέιγ, πάντως, δεν θα πάρει όλα τα χρήματα από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μήτρογλου, καθώς η Μπενφίκα διατηρεί ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης», γράφει η γαλλική ιστοσελίδα και στη συνέχεια αναφέρει πως η Κίνα είναι μία επιλογή για τον Μήτρογλου.