Πιάστηκε ντοπαρισμένος εις διπλούν ο Σέρχιο Ράμος, στο κόλπο και οι Ρονάλντο και Κρόος

Σύμφωνα με το «Football Leaks», ο Σέρχιο Ράμος πιάστηκε ντοπαρισμένος μετά από 2 αναμετρήσεις, μία εκ τω οποίων και ο τελικός Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους. 

Πιάστηκε ντοπαρισμένος εις διπλούν ο Σέρχιο Ράμος, στο κόλπο και οι Ρονάλντο και Κρόος

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 3/11, τα «Footabll leaks» βρισκόντουσαν πολύ κοντά στο να ρίξουν «βόμβα» μεγατόνων σχετικά με τον πολυνίκη του Champions league που πιάστηκε δύο φορές θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Τελικά όντως έσκασε σαν βόμβα το όνομα του ποδοσφαιριστή, αφού πρόκειται για τον διεθνή αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος. Το πρώτο και σοβαρότερο κρούσμα εντοπίστηκε μετά τον τελικό του Champions league της χρονιάς 2017 που έλαβε χώρα στο Κάρντιφ και αγωνίστηκαν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, με τη «βασίλισσα» να κατακτάει τον τίτλο με σκορ 4-1.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρχιο Ράμος κλήθηκε για το αντιντόπινγκ κοντρόλ και στο δείγμα που έδωσε βρέθηκε στον οργανισμό του η δεξαμεθαζόνη, μία ουσία που είναι στη λίστα της WADA με τις απαγορευμένες ουσίες. Βέβαια, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πως χορηγήθηκε βηταμεθαζόνη, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αποδέχεται πως πρόκειται για ουσία που δεν έχει πολλές διαφορές και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω με την υπόθεση.

Το δεύτερο κρούσμα ήρθε στις 15/4/18, όταν η Ρεάλ αντιμετώπισε τη Μάλαγα. Μετά από εκείνο το ματς, ο ελεγκτής είχε δώσει εντολή να μη μπει κανείς από αυτούς που θα ελεγχθούν στο μπάνιο, με σκοπό να μην υπάρξει η παραμικρή αλλοίωση στο αποτέλεσμα αλλά ο διεθνής Ισπανός παράκουσε. Εν τέλει η υπόθεση πέρασε στο αρχείο.

Και οι Ρονάλντο και Κρόος στο... κόλπο!

Το Football Leaks μάλιστα δεν έμεινε στην υπόθεση του Σέρχιο Ράμος και άφησε υπονοούμενα και για δύο ακόμα παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Τόνι Κρόος είχαν εκφράσει έντονη δυσφορία την 1η Φεβρουαρίου του 2017, όταν η UEFA έκανε στην ομάδα της Μαδρίτης ξαφνικό έλεγχο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το Football Leaks, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σε εμφανή κατάσταση θυμού με την εξέλιξη αυτή.

Ο Πορτογάλος είχε εκφράσει ανοιχτά τη δυσφορία του τονίζοντας ότι τον επέλεγαν συχνά για έλεγχο ενώ και ο Τόνι Κρόος φέρεται να είχε αγανακτήσει όταν του έγινε έλεγχος την ίδια μέρα. Η UEFA μάλιστα είχε αποστείλει έγγραφο στην Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας σημειώσει την αντίδραση των παικτών, οι οποίοι τελικά έδωσαν αίμα αλλά όχι στους γιατρούς της UEFA, αλλά σε αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε δεχθεί κατ' εξαίρεση, αφού εκείνη την ημέρα οκτώ ακόμα παίκτες της ομάδας είχαν υποβληθεί σε έλεγχο.