Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον Αλκάθερ (pic)

Με κάθε επισημότητα, ο Πάκο Αλκάθερ θα παραμείνει παίκτης της Ντόρτμουντ έως το 2023 καθώς όπως αναφέρει η γερμανική ομάδα.

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον Αλκάθερ (pic)

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Πάκο Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα και την υπογραφή συμβολαίου με τον Ισπανό επιθετικό ως τις 30 Ιουνίου 2023. Η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος έσπευσε να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του διεθνούς φορ, τον οποίο είχε αποκτήσει ως δανεικό το καλοκαίρι από τους «μπλαουγκράνα». Αν και το ποσό της οψιόν δεν έχει ανακοινωθεί, τα γερμανικά ΜΜΕ το υπολογίζουν μεταξύ 21 και 23 εκατ. ευρώ, με ακόμη 5.000.000 ευρώ να προβλέπονται ως μπόνους.

Με εννέα γκολ σε οκτώ παιχνίδια και μόλις 303 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής, ο 25χρονος παίκτης έδειξε ότι η αγωνιστική απραξία της προηγούμενης διετίας, όταν αγωνιζόταν ελάχιστα στην Μπαρτσελόνα, δεν τον έχει επηρεάσει και θυμίζει τον εξαιρετικό σκόρερ που αναδείχθηκε στη Βαλένθια, πριν μεταγραφεί το 2016 στους Καταλανούς, αντί 30 εκατ. ευρώ.

«Ο Πάκο προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και εξελίχθηκε σε κολώνα της ομάδας μας. Επαιξε ήδη αποφασιστικό ρόλο σε σημαντικά παιχνίδια» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ.

«Ο ερχομός μου στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν μία καλή απόφαση για εμένα. Θέλω να κάνω τα πάντα για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους, μέσα από την απόδοσή μου και τα γκολ μου» δήλωσε από τη δική του πλευρά ο Αλκάθερ, σκόρερ μεταξύ άλλων του νικητήριου γκολ στο 3-2 επί της Μπάγερν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ