Κλοντ Πιέλ: Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε το όραμα του προέδρου μας

Ο προπονητής της Λέστερ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αυτήν την στιγμή και τόνισε πως πρέπει οι παίκτες να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο.

Κλοντ Πιέλ: Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε το όραμα του προέδρου μας

Ο Κλοντ Πιέλ βρίσκεται στον πάγκο της Λέστερ πάνω από ένα χρόνο, ωστόσο το απίστευτο συμβάν με τον θάνατο πέντε ανθρώπων περιλαμβανομένου του προέδρου της Λέστερ πρέπει να είναι μακράν η χειρότερη στιγμή του Γάλλου προπονητή το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο προπονητής της Λέστερ τόνισε πως: «Είναι καιρός να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο».

Μετά τον θάνατο του προέδρου της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, οι «Αλεπούδες» έδωσαν δύο αγώνες στο πλαίσιο της Premier League ενώ ολόκληρη η ομάδα αγωνιζόταν υπό το βάρος των συναισθημάτων για το τραγικό συμβάν.

Ο Πιέλ θεωρεί πως η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του. «Μας έκανε καλό σε εμάς, σε μερικούς παίκτες για το σώμα και το μυαλό τους, ήταν απαραίτητο να γίνει.»

«Στο διάστημα των τελευταίων δύο εβδομάδων, οι παίκτες ξεχάστηκαν λιγάκι, γέμισαν το μυαλό τους και με άλλες σκέψεις και επίσης οι διεθνείς ποδοσφαιριστές γύρισαν πίσω χαρούμενοι».

Στο τέλος ο Πιέλ είπε: «Δεν είναι η πίεση, πρέπει να συνεχίσουμε το όραμα του Βιχάι Σριβανταναπράμπα και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου για τα τελευταία δύο παιχνίδια».