Ψάχνουν εντατικά στο ΑΠΟΕΛ τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά

Το deadline που υπάρχει για τη μία περίπτωση.

Ψάχνουν εντατικά στο ΑΠΟΕΛ τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά

Αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ είναι χωρίς… επιθετικούς καθώς ο Γκιόργκι Κβιλιτάια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ενώ οι Τομανέ και Γουίλσον έφυγαν χωρίς να έχουν δείξει ότι μπορούσαν να αγωνιστούν στο επίπεδο του ΑΠΟΕΛ…

Όμως η προετοιμασία στους πρωταθλητές έχει ήδη ξεκινήσει και δεν ήρθε ακόμη ούτε ένας από τους δύο επιθετικούς τους οποίους θα αποκτήσει η ομάδα της Λευκωσίας αυτό το καλοκαίρι.

Στο ΑΠΟΕΛ θέλουν να κάνουν κινήσεις της διαφοράς στην επιθετική γραμμή και τουλάχιστον για τον ένα επιθετικό θα δώσουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Είναι η περίπτωση του Ελ Αραμπί η οποία όμως εχει απομακρυνθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες αλλά στο ΑΠΟΕΛ κοιτάζουν για επιθετικό ανάλογης ποιότητας.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει ένα… ανεπίσημο deadline που κάνει λόγο για την έλευση του ενός επιθετικού πριν η ομάδα πάει στη Σερβία για την προετοιμασία της.

Στο ΑΠΟΕΛ θέλουν μέχρι τότε να κλείσει η μία περίπτωση επιθετικού αλλά σίγουρα αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιον απο τους στόχους της ομάδας, δεν θα… υπογράψουν τον πρώτο διαθέσιμο απλά για να είναι στη Σερβί με το «καλημέρα» του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

ΠΗΓΗ: shootandgoal