Ξεκίνησαν δουλειά στον Άρη: Το πρόγραμμα, τα φιλικά και το θέμα με Μαγιαμπέλα

Ο Άρης ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασία της ομάδας.

Ξεκίνησαν δουλειά στον Άρη: Το πρόγραμμα, τα φιλικά και το θέμα με Μαγιαμπέλα

Αναλυτικά:

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου, ο Άρης ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Ο προπονητής μας Αλεξέϊ Σπιλέφσκι μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το νέο ξεκίνημα, καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα και ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας.

Η ομάδα προπονήθηκε και το πρωί της Κυριακής και ξημερώματα Δευτέρας 24/6 η αποστολή θα πετάξει στη Λετονία και συγκεκριμένα στην πόλη Γιούρμαλα, όπου θα παραμείνει για 3 βδομάδες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Κατά την παραμονή της στη Λετονία, η ομάδα μας θα δώσει 2 φιλικά παιχνίδια με ομάδες της χώρας. Στις 10 Ιουλίου με αντίπαλο την FK Metta και στις 13 του μήνα με την Riga FC II. Την επομένη, η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Την αποστολή απαρτίζουν συνολικά 37 άτομα, αλλά ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί, καθώς θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας μας στις 27 Ιουνίου και οι Μουσούντα, Μοντνόρ και Μάτισικ στους οποίους δόθηκε επιπρόσθετη άδεια μερικών ημερών λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Για τον ίδιο λόγο, αλλά και λόγω του γάμου του, επιπρόσθετη άδεια δόθηκε και στον Στιβ Γιαγκό που θα βρίσκεται στη Λετονία στις 30 του μήνα.

Αντίθετα, ο Μιχλάλι Μαγιαμπέλα που αντιμετωπίζει ένα θέμα με την έκδοση της βίζας του, θα προπονείται στην Κύπρο υπό την επίβλεψη γυμναστή, έως ότου ξεπεραστεί το πρόβλημα και ταξιδέψει στη Λετονία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: protathlima.com